Glazen schuifwand voor jouw veranda of overkapping

Ook met slecht weer genieten van jouw terrasoverkapping? Een glazen schuifwand aan je veranda, overkapping of terras is dan de oplossing. Dankzij de glazen schuifwand is jouw overkapping volledig afgesloten, terwijl je gewoon het uitzicht houdt op de tuin. Zon, regen, hagel of sneeuw; het maakt niks uit. Bij Verandaglas zijn wij van mening dat iedereen het hele jaar van het buitenleven moet kunnen genieten en met een glazen pui buiten, aan het tuinhuis, de veranda of de overkapping is dit zeker mogelijk!

Helder glas

Getint glas

De voordelen glazen schuifdeuren voor jouw overkapping of veranda 

Er zijn veel voordelen aan een glazen wand met schuifdeur in de veranda of overkapping. Het is dan ook niet gek dat glazen schuifwanden aan de (terras)overkapping of veranda erg populair zijn. We zetten de voordelen van een glazen pui bij de veranda of overkapping graag voor je op een rijtje.  Schuifdeuren voor de overkapping  of een schuifdeur voor de veranda hebben een isolerende werking, zolang de glazen schuifdeuren gesloten zijn. Hierdoor blijft de warme lucht langer binnen en zorgen de glaspanelen in de veranda voor lagere stookkosten. Daarnaast zorgen glazen deuren bij de veranda voor een mooie doorgang van binnen naar buiten, en andersom. Ten slotte zijn de glazen schuifwanden van Verandaglas.com werkbaar voor vrijwel elke ruimte.  Zo kun je gemakkelijk je open overkapping dichtmaken met schuifdeuren. Ook is het mogelijk om je veranda met glazen schuifdeuren te plaatsen. Vrijwel alles is mogelijk met een glazen schuifdeur buiten. Wil je meer informatie? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Kun je glazen schuifwanden buiten bij jouw tuinhuis plaatsen?

Zoals we eerder meldden, zijn onze glazen schuifdeuren buiten bij vrijwel elke ruimte te plaatsen. Je kunt dus ook glazen schuifwanden buiten bij je tuinhuis of terras laten plaatsen. Wanneer je een glazen wand in je tuinhuis laat plaatsen, kun je bij je tuinhuis een fijne zitplek maken. Met een glazen schuifdeur bij je terras, kun je bovendien het hele jaar door gebruik maken van het terras. Daarnaast helpt de glazen schuifpui buiten, aan het tuinhuis of het terras, om wind en kou tegen te houden.

4-spoor en 2x 3-spoor_RAL7016 (helder)
Test portfolio 4

Veranda met schuifdeuren of overkapping met glazen schuifdeuren: ons proces

Een glazen schuifwand voor de veranda of overkapping bestaat uit meer onderdelen dan alleen glas. Het zijn meerdere producten die samen de glazen schuifwand vormen. Ten eerste bestaan overkapping schuifdeuren uit glazen panelen. Bij Verandaglas.com heb je de keuze uit helder of getint glas. Zo zorgen de schuifdeuren van de veranda voor een zwart uiterlijk of juist wit. Daarnaast kies je de gewenste rails en kleur. Dit leggen we hieronder uitgebreid uit. 

Wij nemen alle zorgen uit handen en leveren kant en klare glazen schuifdeuren voor de overkapping die alleen nog gemonteerd hoeven te worden. Het installeren van de schuifdeur van glas voor de veranda is niet moeilijk. 

Het installeren van een glazen wand bij veranda of overkapping

De installatie van een glazen schuifwand aan je terras, veranda of overkapping kan ingewikkeld lijken, maar met de juiste handleiding wordt het al een stuk makkelijker. Bij Verandaglas.com hebben we ervoor gekozen om dit in de vorm van een video te doen. Door middel van deze video kun je op een simpele manier de stappen volgen. Op deze manier wordt het je een stuk makkelijker gemaakt. Klik hier om deze video te bekijken. Wil je toch liever de glazen schuifwand bij je veranda, terras of overkapping laten installeren door een monteur? Ook dat is mogelijk! We helpen je met plezier om de glazen schuifwand van je overkapping of veranda snel en goed te installeren, zodat je zo direct kunt genieten van je nieuwe schuifdeur voor de veranda. 

De glazen schuifwand voor de veranda wordt daarnaast op maat geleverd. Dat is wel zo handig; zo weet je zeker dat de schuifdeur in de overkapping past.

Glazen schuifwand voor de veranda: diverse opties

Glaspanelen voor de veranda zijn ideaal en je kunt natuurlijk een overkapping dichtmaken met schuifdeuren, waardoor je het hele jaar door van de tuin kunt genieten. Maar er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een glazen schuifpui aan je overkapping, veranda of terras. De glazen deuren voor het tuinhuis buiten zijn namelijk beschikbaar in verschillende kleuren, maar ook met verschillende aantallen rails.

Het railsysteem van de glazen schuifwand of schuifdeur voor de veranda is beschikbaar in verschillende mogelijkheden: er zijn railsystemen van 6, 5, 4 of 3 rails. Welk railsysteem je nodig hebt, is afhankelijk van de breedte van je veranda of overkapping. De glazen panelen voor een overkapping of veranda zijn minimaal 830 millimeter en maximaal 1030 millimeter breed. Met een 4 rails railsysteem kun je daardoor minimaal 3230 millimeter en maximaal 4000 millimeter breed gaan. De prijs van een glazen schuifdeur is dan ook afhankelijk van de kleurkeuze, het aantal rails en de breedte van de glazen panelen voor je overkapping of veranda.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

90% van onze klanten kiest ervoor om de glazen schuifwand zelf te monteren

Mocht je geen vertrouwen hebben in het zelf monteren van onze producten, dan kan je gemakkelijk via werkspot.nl (of een ander platform) een klus plaatsen. Wanneer je vervolgens een link naar deze video bijvoegt, weet de monteur in kwestie direct waar het over gaat en welke materialen er voor nodig zijn.
icons8-measuring-tape-64

METEN

Meet de breedte en de hoogte van de glazen schuifwand. Kies er altijd voor om de hoogte links, rechts en in het midden op te nemen. Het kan zo zijn dat de overkapping een centimeter afloopt of de vloer niet waterpas ligt.
icons8-foundation-100

FUNDERING

Het gemiddelde gewicht van onze panelen ligt rond de 70 kilo, dit betekent dat het enorm belangrijk is om te zorgen voor een goede fundering. De makkelijkste manier hiervoor is het funderen door middel van een funderingskoker. Deze kan je gemakkelijk bijbestellen bij de glazen schuifwand.
icons8-list-64

MONTAGE VOORBEREIDING

Controleer altijd of de vloer geheel waterpas is of haal eventueel alvast de tegels weg als je gekozen hebt om een funderingskoker te gebruiken. Zorg dat er in de tuin voldoende ruimte is om te werken, dit zorgt er ook voor dat de bezorgers van Verandaglas genoeg ruimte hebben om de materialen te neerleggen bij het bezorgen.
icons8-screwdriver-64

MONTAGE

Zorg ervoor dat je alle materialen in huis hebt. De profielen worden op hele lengtes meegegeven dus deze zullen op locatie ingekort moeten worden. Neem voldoende tijd voor het monteren en volg op eigen tempo alle stappen uit de instructievideo.

De rails van jouw glaspui bij de veranda of glazen pui bij overkapping

Wanneer je jouw glazen wand met schuifdeur gaat bestellen, kun je kiezen uit vijf verschillende kleuren voor de rails. Dit zijn de kleuren Antraciet, Quartz Grey, wit, crème en zwart. Welke kleur je ook kiest, de kleuren zijn allemaal neutraal. Hierdoor is de kleur altijd makkelijk te combineren met de rest van je interieur. Een glazen schuifdeur aan de veranda is daardoor echt een verlengde van je woning en past hier perfect bij. 

Overkapping met schuifdeuren: onze werkwijze

De eerste stap bij het uitzoeken van glazen schuifdeuren voor de overkapping, is om te kiezen voor de stijl die het beste bij jouw overkapping past. Twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen wanneer je het lastig vindt om een keuze te maken over het juiste glaspaneel, de stijl en kleur. Er zijn tot slot veel verschillende glazen schuifwanden waar je uit kunt kiezen. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen. Let hier altijd goed op de juiste hoogte en of alle gewenste accessoires zijn toegevoegd. Hierna wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om de leverdatum van de glazen schuifdeuren voor de veranda vast te stellen. Voordat je het weet heb je jouw eigen prachtige glazen schuifdeur buiten, in eigen tuin. 

Kies voor een glazen schuifdeur bij jouw overkapping! 

Waarom zou je nou jouw glazen schuifwand voor de overkapping of veranda kopen bij Verandaglas? Bij ons staat de klant altijd op nummer 1. Met de klant als uitgangspunt is de kwaliteitscontrole – naast klantcontact, ondersteuning en bezorging – misschien nog wel het belangrijkste. Wij vinden het enorm belangrijk om jou op elk punt bij het uitzoeken van de glazen wand met schuifdeur te ondersteunen. Bij Verandaglas.com ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit, mooie afwerking, expertise en uitstekend contact.

review1

Jessica van de Laar

 Ik zal het vooral iedereen aanraden omdat ze echt weten wat ze doen. Wij hadden wat technische vragen over de situatie die enorm goed behandeld zijn, het bestellen hierna ging zeer makkelijk en het contact over de leverdatum ging heel vlot.

2379483_b

Pierre van Bree

 Tijdens het monteren liep ik tegen wat problemen aan, achteraf was het simpel op te lossen toen ik wat tips kreeg van de klantenservice. Dik tevreden over dit bedrijf.

w lawyer testimonials 3 opt pbelzqvergg6thrdofbb7nzu42wcd3frhwmawb4pgo

Joey Vergouwen

 Top service en mooi product. Ben voor getint glas gegaan omdat dit verder online nauwelijks te vinden is, kan verandaglas aan iedereen aanraden.

evangil

Wesley Goossen

 Fijne website, alles is duidelijk uitgelegd en tijdens de levering gaf de chauffeur ook nog tips voor het monteren