Glazen schuifwanden

Ook met slecht weer genieten van jouw terrasoverkapping? Een glazen schuifwand is dan de oplossing. Dankzij de glazen schuifwand is jouw overkapping volledig afgesloten, terwijl je gewoon het uitzicht houdt op de tuin. Zon, regen, hagel of sneeuw; het maakt niks uit. Bij Verandaglas zijn wij van mening dat iedereen het hele jaar van het buitenleven moet kunnen genieten.

Helder glas (75)

Getint glas (50)

De voordelen van een glazen schuifwand 

Zoals we net ook al een beetje benoemd hebben, heeft een glazen schuifwand meerdere voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje. Iets wat je misschien al vaker voorbij hebt horen komen als je je aan het oriënteren bent op een glazen schuifwand en misschien klinkt als te mooi om waard te zijn, zijn de lagere stookkosten. Door de isolerende werking die de glazen wanden hebben, zolang ze gesloten zijn, blijft de warme lucht langer binnen. Wat uiteindelijk ervoor zorgt dat je minder hoeft te stoken. Ook is het een mooie doorgang van binnen naar buiten en andersom. Ten slotte zijn de glazen schuifwanden van Verandaglas.com werkbaar voor vrijwel elke ruimte.   

Het proces van een glazen schuifwand

Een glazen schuifwand bestaat uit meer onderdelen dan alleen glas. Het zijn meerdere producten die samen de glazen schuifwand vormen. Ten eerste bestaat een glazen schuifwand natuurlijk ook uit glazen panelen. Bij Verandaglas.com heb je de keuze uit helder of getint glas. Daarnaast kies je de gewenste rails en kleur. Dit leggen we hieronder uitgebreid uit. 

Wij nemen alle zorgen uit handen en leveren kant en klare schuifwanden die alleen nog gemonteerd hoeven te worden

Het monteren van de glazen schuifwand 

De montage van een glazen schuifwand kan ingewikkeld lijken, maar met de juiste handleiding wordt het al een stuk makkelijker. Bij Verandaglas.com hebben we ervoor gekozen om dit in de vorm van een video te doen. Door middel van deze video kun je op een simpele manier de stappen volgen. Op deze manier wordt het je een stuk makkelijker gemaakt. Klik hier om deze video te bekijken. Wil je toch liever de glazen schuifwand laten monteren door een monteur? Ook dat is mogelijk. De glazen schuifwand wordt op maat geleverd.

90% van onze klanten kiest ervoor om de glazen schuifwand zelf te monteren

Mocht je geen vertrouwen hebben in het zelf monteren van onze producten, dan kan je gemakkelijk via werkspot.nl (of een ander platform) een klus plaatsen.
Wanneer je vervolgens een link naar deze video bijvoegt, weet de monteur in kwestie direct waar het over gaat en welke materialen er voor nodig zijn.
icons8-measuring-tape-64

METEN

Meet de breedte en de hoogte van de glazen schuifwand.

Kies er altijd voor om de hoogte links, rechts en in het midden op te nemen. Het kan zo zijn dat de overkapping een centimeter afloopt of de vloer niet waterpas ligt.

icons8-foundation-100

FUNDERING

Het gemiddelde gewicht van onze panelen ligt rond de 70 kilo, dit betekent dat het enorm belangrijk is om te zorgen voor een goede fundering.

De makkelijkste manier hiervoor is het funderen door middel van een funderingskoker. Deze kan je gemakkelijk bijbestellen bij de glazen schuifwand.

icons8-list-64

MONTAGE VOORBEREIDING

Controleer altijd of de vloer geheel waterpas is of haal eventueel alvast de tegels weg als je gekozen hebt om een funderingskoker te gebruiken.

Zorg dat er in de tuin voldoende ruimte is om te werken, dit zorgt er ook voor dat de bezorgers van Verandaglas genoeg ruimte hebben om de materialen te neerleggen bij het bezorgen.

icons8-screwdriver-64

MONTAGE

Zorg ervoor dat je alle materialen in huis hebt. De profielen worden op hele lengtes meegegeven dus deze zullen op locatie ingekort moeten worden.

Neem voldoende tijd voor het monteren en volg op eigen tempo alle stappen uit de instructievideo.

De verschillende kleuren opties voor de rails van jouw glazen schuifwand

Wanneer je jouw glazen schuifwand gaat bestellen, kun je kiezen uit vijf verschillende kleuren voor de rails. Dit zijn de kleuren Antraciet, Quartz Grey, wit, crème en zwart. Welke kleur je ook kiest, de kleuren zijn allemaal neutraal. Hierdoor is de kleur altijd makkelijk te combineren met de rest van je interieur.

De werkwijze van Verandaglas.com

De eerste stap is om te kiezen voor de stijl die het beste bij jouw overkapping past. Twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen wanneer je het lastig vindt om een keuze te maken over het juiste glaspaneel, de stijl en kleur. Er zijn tot slot veel verschillende glazen schuifwanden waar je uit kunt kiezen. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen. Let hier altijd goed op de juiste hoogte en of alle gewenste accessoires zijn toegevoegd. Hierna wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om de leverdatum vast te stellen. Voordat je het weet heb je jouw eigen prachtige glazen schuifwand in eigen tuin. 

Waarom kiezen voor een glazen schuifwand van Verandaglas? 

Waarom zou je nou jouw glazen schuifwand bestellen bij Verandaglas? Bij ons staat de klant altijd op nummer 1. Met de klant als uitgangspunt is de kwaliteitscontrole – naast klantcontact, ondersteuning en bezorging – misschien nog wel het belangrijkste. Wij vinden het enorm belangrijk om jou op elk punt te ondersteunen. Bij Verandaglas.com ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit, mooie afwerking, expertise en uitstekend contact.