Verandaglas

Neem contact met ons op:

  Tel: +31(0)40 – 711 72 89
  E-mail: contact@verandaglas.com

  7 dagen p/week
  klantenservice

  KvK: 83943013
  BTW nr: NL227737933B03

  Adres: Industrieterrein Esp
  Esp 209B, 5633 AD, Eindhoven

  Over ons groot

  Veelgestelde vragen

  Lever- en retourvoorwaarden

  Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Mocht je gebruik maken van jouw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Dit geldt enkel voor producten die niet op maat zijn gemaakt.

  Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

  Kies je ervoor om de producten door ons te laten ophalen, dan dien je dat te vermelden. Wij regelen dan de retourzending en komen het product op een bepaalde datum bij jou ophalen. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld en hier zijn kosten aan verbonden.

  Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

  Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via contact@verandaglas.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Het herroepingsrecht geldt niet voor op maat gemaakte producten. Op maat gemaakte producten zijn producten die aan de hand van specifieke maten van jou geproduceerd worden.

  Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Neem dan gerust per e-mail contact met ons op. Stuur jouw e-mail naar contact@verandaglas.com.

  Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@verandaglas.com Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

  Zodra wij van het transportbedrijf de definitieve leverdatum ontvangen (wij krijgen vaak eerder een richtlijn die nog wel eens wil afwijken) dan word je telefonisch of per mail van deze datum op de hoogte gesteld.
  Mocht deze dag niet uitkomen? Dan vervalt de afgesproken levertijd en wordt er een nieuwe datum ingepland. Wij leveren natuurlijk door heel Nederland, dus afhankelijk van je woonplaats, kan de levertijd iets toenemen.

  Wij geven enkel aan op welke dag je order wordt bezorgd, wij kunnen hiervoor helaas geen specifieker tijdsvenster geven dan tussen 09:00/17:00.
  Dit heeft te maken met weer- en verkeersomstandigheden waar wij geen invloed op hebben. Het kan altijd zijn dat er wegens onvoorzienbare omstandigheden een bezorging niet voltooid wordt op de afgesproken dag.

  Wij leveren enkel tot waar de transporteur met de bus of platenkar kan komen, hier moet voldoende beweegruimte zijn om met de profielen te lopen. Houd er rekening mee dat alle profielen over de gehele lengte uit één stuk worden geleverd (bijv. 5-rail = 5 meter).
  Wanneer de situatie niet aan de bovenstaande eis voldoet, dan zullen wij de bestelling niet lossen. Neem bij twijfel over jouw situatie altijd contact met ons op.

  Bij levering moet er altijd een persoon aanwezig zijn om de chauffeur te helpen met uitladen, er is geen bijrijder aanwezig.

  Wanneer er niemand aanwezig is, dan worden de materialen niet afgeleverd en dan zal er een nieuw aflevermoment ingepland worden. Wij leveren geen producten bij de buren, behalve als dit op voorhand nadrukkelijk aangegeven is.

  Zorg dat je voor de aflevering een bok of houten latjes klaar hebt liggen om de glaspanelen op te plaatsen. Wanneer je hier niet voor zorgt, dragen wij ook geen verantwoordelijkheid voor eventuele beschadigingen.

  Zorg altijd voor voldoende plek om de producten neer te zetten, dit zorgt ervoor dat de bezorging zo soepel mogelijk zal verlopen.

  Bij aflevering dient er getekend te worden door een bevoegd persoon, dit is puur voor het in ontvangst nemen van de materialen. Dit zorgt niet voor extra verplichtingen of garanties.
  De persoon die de afleverbon ondertekent is verantwoordelijk voor het controleren van de producten.

  De glasplaten mogen nooit liggend gedragen of neergelegd worden, dit is erg gevaarlijk en zal zeer waarschijnlijk resulteren in het springen van het glas.