Lever- en retourvoorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Dit geldt enkel voor producten die niet op maat zijn gemaakt.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Kiest u ervoor om de producten door ons te laten ophalen dan dient u dat te vermelden. Wij regelen dan de retourzending en komen het product op een bepaalde datum bij u ophalen. U wordt hiervan op de hoogte gesteld en er hier zijn kosten aan verbonden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@verandaglas.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het herroepingsrecht geldt niet voor op maat gemaakte producten. Op maat gemaakte producten zijn producten die aan de hand van specifieke maten van u geproduceerd worden.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Neem dan gerust per e-mail contact met ons op. Stuur uw e-mail naar contact@verandaglas.com.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@verandaglas.com Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Zodra wij van het transportbedrijf de definitieve leverdatum ontvangen (wij krijgen vaak eerder een richtlijn die nog wel eens wil afwijken) dan wordt je telefonisch of per mail van deze datum op de hoogte gesteld.
Mocht deze dag niet uitkomen? Dan vervalt de afgesproken levertijd en wordt er een nieuwe datum ingepland. Wij leveren natuurlijk door heel Nederland, dus afhankelijk van je woonplaats, kan de levertijd iets toenemen.

Wij geven enkel aan op welke dag de order bezorgt wordt, wij kunnen hiervoor helaas geen specifiek tijdsvenster geven dan tussen 09:00/17:00.
Dit heeft te maken met weer- en verkeersomstandigheden waar wij geen invloed op hebben. Het kan altijd zijn dat er wegens onvoorzienbare omstandigheden een bezorging niet voltooid wordt op de afgesproken dag.

Wij leveren enkel tot waar de transporteur met de bus of platenkar kan komen, hier moet voldoende beweegruimte zijn om met de profielen te lopen. Houd er rekening mee dat alle profielen over de gehele lengte uit één stuk worden geleverd. (bijv. 5-rail = 5 meter)
Wanneer de situatie niet aan de bovenstaande eis voldoet, dan zullen wij de bestelling niet lossen. Neem bij twijfel over uw situatie, altijd contact met ons op.

Bij levering moet er altijd een persoon aanwezig zijn om de chauffeur te helpen met uitladen, er is geen bijrijder aanwezig.

Wanneer er niemand aanwezig is, dan worden de materialen niet afgeleverd en dan zal er een nieuw aflevermoment ingepland worden. Wij leveren geen producten bij de buren, behalve als dit op voorhand nadrukkelijk aangegeven is.

Zorg dat je voor de aflevering een bok of houten latjes klaar hebt liggen om de glaspanelen op te plaatsen. Wanneer je hier niet voor zorgt, dragen wij ook geen verantwoordelijkheid voor eventuele beschadigingen.

Zorg altijd voor voldoende plek om de producten neer te zetten, dit zorgt er voor dat de bezorging zo soepel mogelijk zal verlopen.

Bij aflevering dient er getekend te worden door een bevoegd persoon, dit is puur voor het in ontvangst nemen van de materialen. Dit zorgt niet voor extra verplichtingen of garanties.
De persoon die de afleverbon ondertekent is verantwoordelijk voor het controleren van de producten.

De glasplaten mogen nooit liggend gedragen of neergelegd worden, dit is erg gevaarlijk en zal zeer waarschijnlijk resulteren in het springen van het glas.