OVER ONS

Wij zijn Verandaglas

Onze producten zijn gemaakt van de beste materialen

Wij vinden dat iedereen het recht heeft om het hele jaar door te genieten van zijn of haar tuin en we hebben hard gewerkt om dit privilege voor iedereen toegankelijk te maken.

Geen onnodige poespas, geen grote kantoren of handelscentra

Wij verkopen onze producten grotendeels via onze webshop en hier staan simpelweg minder kosten tegenover. Zo kunnen we onze producten tegen de scherpste tarieven aanbieden.

Over ons groot
LEER ONS KENNEN

Over Verandaglas

Wij zijn Verandaglas, al onze medewerkers en partners zijn jaren tot tientallen-jaren actief binnen de veranda-bouw.

Wij zijn een klein, gemengd (jong en oud), ambitieus team. Wij zagen tijdens onze loopbanen of het runnen van ons bedrijf dat steeds meer bedrijven zich enkel richten op het verkopen van bouwpakketten. Maar zij verloren hier vaak hun focus op het belangrijkste: De klant.

Ons doel is dan ook om – vanaf het eerste bezoek aan onze website tot de oplevering – alles zo in te richten dat je als klant écht goed geholpen wordt, en altijd dik tevreden bent over (natuurlijk) het product maar vooral over de service.

Juist omdat wij nog een relatief kleine onderneming zijn, en wij elkaar onderling door en door kennen, kunnen wij snel schakelen om ervoor te zorgen dat onze klanten nooit lang op een reactie hoeven te wachten. Mocht er dan ooit wat misgaan, schakelen wij onderling zo snel mogelijk om in een mum van tijd met een oplossing te komen.

Met de klant als uitgangspunt is de kwaliteitscontrole – naast klantcontact, ondersteuning en bezorging – misschien nog wel het belangrijkste. Om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden blijven, maken wij actief gebruik van onze expertise binnen de branche als het gaat om het inkopen van ons materiaal.

Hiervoor zijn er strenge kwaliteitscontroles uitgevoerd en de dikte van de profielen en de coating zijn zorgvuldig bepaald. Om onze kwaliteitsstandaard te waarborgen wordt er vaak gecontroleerd. Wanneer een onderdeel hier wegens een productiefout niet aan voldoet, wordt deze vervangen.

Dat is eigenlijk in een notendop het verhaal van Verandaglas. Twijfel dus niet langer, plaats je bestelling en ondervind het zelf.

Verandaglas 2021.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor onze klanten

Van A tot Z, alles wordt met passie en plezier voor je geregeld

2020
OPGERICHT
150
TEVREDEN KLANTEN
3
PARTNERS
1
KANTOOR
5
TEAMLEDEN
1
Extern magazijn
Je kan deze reviews zelf doorlezen op onze website

Wat onze klanten zeggen

Lees hier een aantal reviews van onze tevreden klanten