Verandaglas: uw groothandel in glazen schuifwanden 

Voor alle vakmensen die regelmatig glazen schuifwanden verkopen zoals verandabouwers, hoveniers of andere vakmensen, bieden wij graag een inkoopkorting. Met deze korting profiteert u van voordelen op bundels van glazen schuifwanden inclusief U-profiel, tochtstrips en handvatten!

Naam(Vereist)

Wat doet een groothandel met glazen schuifwanden?

Als groothandel met glazen schuifwanden zorgen wij ervoor dat bedrijven bij ons glazen schuifwanden kunnen inkopen. Bijvoorbeeld hoveniersbedrijven, verandabouwers of andere vakmensen die glazen schuifwanden kunnen plaatsen bij de consument. Een glazen schuifwand is ontzettend populair, vanwege de vele voordelen en het stijlvolle uiterlijk van de schuifwand. Met Verandaglas als uw groothandel met glazen schuifwanden, bent u verzekerd van goede kwaliteit schuifwanden. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring binnen de veranda-bouw. Wij weten dus goed waar we over praten als we u adviseren en helpen.

Op zoek naar een goede leverancier van glazen schuifwanden?

Bent u hovenier, verandabouwer en zoekt u daarvoor een goede leverancier van glazen schuifwanden om aan uw klanten te verkopen? Bij Verandaglas bent u aan het juiste adres! Wij staan ook graag klaar voor onze zakelijke klanten, als groothandel in glazen schuifwanden. Daarnaast bieden wij onze zakelijke klanten graag een inkoopkorting, waarmee u bij aankoop van bundels van glazen schuifwanden, met U-profiel, tochstrips en handvatten, voordeliger uit bent. 

Bij ons staat de klant centraal: wij zijn van mening dat de klant nog steeds het belangrijkste is, in tegenstelling tot bedrijven die zich enkel focussen op het verkopen van de bouwpakketten.

Meer weten over uw leverancier van glazen schuifwanden?

Verandaglas heeft als doel om de klant echt te kunnen helpen, zodat u niet alleen meer dan tevreden bent over het product, maar ook over de service. Wij schakelen snel, om ervoor te zorgen dat u altijd snel een antwoord heeft op uw vragen. Wilt u meer weten over uw leverancier van glazen schuifwanden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Extra inkoopkorting voor zakelijke klanten en dealers

Wilt u ook profiteren van een voordelige bundelprijs, wanneer u bij uw leverancier glazen schuifwanden inkoopt? Bij Verandaglas kunt u inkopen tegen een zeer goede prijs. Na het invullen van onderstaand formulier wordt u door ons zakelijke afdeling teruggebeld of gemaild met uw persoonlijke account. Vervolgens kunt u met dit account inloggen op ons zakelijke portaal exclusieve deals!